You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Services

Wat hebben wij u te bieden

ramenwas

Ramenwas

Het reinigen van ramen pas je best frequenter toe om kalk en andere onreinheden te vermijden. Alsook zijn de omlijstingen en raamtabletten even belangrijk. De omlijstingen en raamtabletten bevatten stof en zijn meestal de oorzaak waardoor ramen sneller vervuilen.

Osmose systeem

Osmose systeem

OSMOSE-Reiniging is de oplossing voor schoonmaken zonder ladder en moeilijk te bereiken ramen. Vlek - en streepvrije opdroging in alle weersomstandigheden, Minder geschikt in direct zonlicht. Een minder snelle vervuiling en een langer schoon resultaat door de toepassing van mineraal en kalk vrij water. Geschikt voor reiniging van glas, kozijnen, lichtbakken, gevelbeplating, zonwering, etc. Optimale bereikbaarheid en snelle werkwijze. Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden.
OPGELET : Niet geschikt voor eerste opkuis van raamoppervlakten!!

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Het reinigen van zonnepanelen wordt één tot tweemaal per jaar toegepast. Het rendementsverlies heeft te wijten aan diverse weersomstandigheden. Groene aanslag en stof zijn de oorzaak van rendementsverlies. Zonnepanelen mogen worden onderhouden door osmosereiniging, handmatig met spons en wisser of een zachtharige borstel.
OPGELET : Gebruik van ruwharige borstels of het betreden van zonnepanelen is ten strengste verboden.

Opkuis Nieuwbouw

Opkuis Nieuwbouw & Renovatieprojecten

Op het einde van de bouw of renovatie werken is een woning niet altijd meteen instap klaar. De ramen, keukenkasten, badkamermeubels liggen nog onder het stof. Vertrouw daarom op ons om u woning meteen na verbouwingen bewoonbaar te maken. De volledige woning wordt stevig onderhanden genomen zodat het verhuizen makkelijker kan verlopen. U hoeft enkel uit te pakken en klaar!

Opritten

Opritten

Een oprit, terras of de randen van uw zwembad hebben het soms al eens hard te verduren doorheen de jaren vanwege de weersomstandigheden. Stof, vorst, mos en onkruid zorgen voor een helse karwei en een onaangenaam zicht. Ontmossers of andere producten zijn niet altijd de oplossing en brengen soms schade aan bloemen en planten. De voorzorg en nazorg zijn zeer belangrijk en laten u langer genieten van uw oprit, terras of zwambadranden. Dit door de oppervlakte te reinigen met helder water en een regelbare druk. Breng pas na het reinigen de verdelgers of andere producten toe, met een beschermend product als afwerking.

Daken

Daken

Het dak van uw huis staat bloot aan zeer diverse weersomstandigheden. Daken zijn kwetsbaar en verdienen preventief onderhoud. Elk soort van dakbedekking vraagt een andere aanpak en een ander procede van ontmossen. M.a.w. net zoals een oprit heeft groenaanslag, regen, sneeuw, zon enz.., een impact op je dak.

Dakgoten

Dakgoten

De dakgoot en regenpijp vormen een essentieel onderdeel voor een correcte afwatering van uw dak. Een verstopte of anderzijds defecte dakgoot kan flinke waterschade veroorzaken aan de deur, kozijnen, de gevel of zelfs in de kelder. In dit artikel geven we kort advies over hoe u reiniging van de dakgoot het beste aan kunt pakken.

Rolluiken

Rolluiken

Rolluiken hebben te maken met barre weersomstandigheden, invloed van insecten, spinnen en zijn hier door regelmatig aan onderhoud toe. Indien men rolluiken niet regelmatig reinigt ontstaat dofheid en scheuren in de plastieken lamellen. Daarom is onderhoud noodzakelijk en worden de rolluiken door ons behandeld met de juiste producten.

PVC

PVC

Om dofheid en verkleuring te vermijden kan je best een jaarlijks onderhoud toepassen. Het is noodzakelijk je PVC te reinigen en tevens te voeden ter bescherming om vorst en aanslag tegen te gaan. Wij komen langs voor een nazicht en een vrijblijvende prijsofferte op maat. Deze opdracht wordt handmatig uitgevoerd volgens de regels van de kunst.

Gevels

Gevels

Zowel gevelsteen, wanden of platen zijn te reinigen, maar elk op een andere manier. Gevels worden gezandstraald of worden met een bijtend product ingestreken en afgestoomd. Wanden en panelen zijn dan iets minder agressief te behandelen, en worden in eerste instantie afgestoomd met een ontvettend product en vervolgens afgedroogd met een kraaknet resultaat als gevolg.

Koepels

Koepels

Koepels, veluxen, dakramen worden op dezelfde manier gereinigd als ramen, iets minder frequent maar toch op regelmatige basis. Dit is noodzakelijk om insecten en kalkaanslag te vermijden. De hoogte en oppervlakte zijn geen probleem voor NDM Cleaning.