You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

over ons

Wat klein begon… eindigde als meerwaarde…

NDM Cleaning Services werd in 2013 opgericht door De Maeght Niels. Dat 7 jaar terug begon als ramenwasser in en rond de stad Aalst. Het vakmanschap werd hem op authentieke wijze aangeleerd, wat vandaag nog steeds de beste werkwijze is.

Op 26 jarige leeftijd bouwde Niels zich op als teamleader van het wel bekende ISS Cleaning België. Als één van de jongste ploegleiders bundelde hij zijn ervaring samen om er later verder te gaan als zelfstandig ondernemer in de schoonmaak sector. Zijn visie en gedrevenheid werden niet langer tegen gesproken en stap voor stap vestigde hij zijn meerwaarde tussen de concurrentie onder de naam NDM Cleaning Services.

De Maeght Niels heet u van harte welkom en hoopt u te bieden wat u zoekt.

Doelgerichte Service

NDM Cleaning Services, uw gespecialiseerde ramenwasserij uit Lokeren, maakt uw ruiten en omlijstingen in geen tijd weer glashelder. Of dat nu ramen, rolluiken, daken, dakgoten of zonnepanelen zijn, wij maken alles wat vuil is onberispelijk schoon!

waarom voor ons kiezen

Ontdek onze voordelen

Ons vakmanschap is het visitekaartje en geeft klanten het vertrouwen met ons samen te werken. U geniet van een gratis prijsofferte met een voorafgaande analyse voor alle servicetypes binnen ons keuzemenu. Wij staan garant voor detail en afwerking binnen de afgesproken termijn. U weet waar u aan toe bent, als u NDM Cleaning Services kent